Sök till Jönsbergska

Vecka 9 år 8

Hej på er.

Romme

På hemsidan finns nu ett informationsblad om vinterfriluftsdagen till Romme Alpin måndagen den 5 mars samt en sammanställning av bussfördelningen inför resan. Läs noga igenom informationen och notera vilken buss du är placerad att åka i inför avresan. Ni måste vara på plats på nedre parkeringen senast klockan 05.30. Eleverna i år 8 åker med buss nr 3. Vi beräknas vara tillbaka till Jönsbergska klockan 20.00.

Studiedagar

På torsdag och fredag nästa vecka (8 och 9 mars) är det studiedagar. Då är eleverna lediga.

Läxa

Franska: futurum. Jag ska prata = je vais parler osv. Futurum: man använder en form av aller + huvudverbet i grundform (infinitiv). Se OneDrive dokumentet Devoirs semaine 10.

Tyska: Förbereda redovisningarna i era grupper.

Engelska (Magdas grupp): Provet är framskjutet till v 13 om det finns tid i TEMA-veckan, annars görs det direkt efter Påsklovet. Läxa till onsdag i nästa vecka är glosor som har med yrken att göra. Finns på papper som eleverna arbetat med under denna vecka. Om någon glömt papperet i skolan finns orden även i OneDrivedokumentet Homework week 10.

Prov

Vecka 10: Engelska (Magdas grupp). Tisdag 6 mars.
Vecka 10: Spanska. Onsdag 7 mars.
Vecka 11: Tyska. Onsdag 14 mars.
Vecka 11: Franska. Onsdag 14 mars.
Vecka 11: Fysik. Torsdag 15 mars.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 7 år 8 Vecka 10 år 8 »

Per Blomberg