Sök till Jönsbergska

Vecka 19 år 8

Hej på er.

Information till oss handledare

När ni föräldrar behöver informera om något vore det väldigt bra om ni skickar mail till samtliga handledare. Det är önskvärt då den ni skickar till kan vara frånvarande och informationen inte når oss handledare direkt om det skulle behövas. Givetvis går det bra att skicka till en av oss om det endast rör den personen.

Föreläsning

På fredag nästa vecka kommer en föreläsare hit och pratar om mänskliga rättigheter för år 8.

Friidrottsdag på Borgsmo IP

Onsdagen den 23 maj är det dags för friidrottsdag på Borgsmo IP. Skolans elever får då möjlighet att prova på olika friidrottsgrenar och ges också chansen att visa upp sina framsteg efter ett par veckors träning. Eleverna tävlar dels i en ”BASgrupps-kamp” och dels individuellt. Vi ser fram emot en toppendag fylld med glädje och kamp. Ombyte och dusch sker hemma.

Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor, vattenflaska, matsäck. Samling: 08.00 för avprickning hos respektive handledare och uppvärmning tillsammans i BAS-gruppen, därefter följer ni BAS-gruppens tidsschema.

Lunch: Matsäck vid tillfälle under dagen.

Dagen avslutas efter prisutdelning och städning ca klockan 15.45.

Information från skolledningen

Efter vårterminen 2018 måste vi tyvärr meddela att två av våra anställda kommer avsluta sina anställningar på Jönsbergska Idrottsskolan. Det gäller Magdalena Lindström Månsson som har undervisat deltid i franska och engelska sedan 2011 samt Maria Larsson som har undervisat i spanska och engelska sedan två år tillbaka. Att de båda anställningarna avslutas härleds till privat karaktär.

Rekryteringen av ersättare är sedan en tid tillbaka färdig och tjänsterna inför höstterminen 2018 är tillsatta. Skolans ledning och personal tackar Magda och Mia för ett gott arbete hos oss under åren och önskar de båda lycka till och välkomna tillbaka i framtiden! Välkommen med era eventuella frågor!

Med vänliga hälsningar Patrik Jönsson, rektor

Läxa

Tyska: Muntligt test måndag eller onsdag nästa vecka. Läxan är att förbereda sig.

Prov

Vecka 20: Fredag 18 maj inlämning av teknikarbete.
Vecka 21: Tisdag 22 maj har 8A prov i samhällskunskap. Fredag 25 maj har 8B prov i samhällskunskap. Måndag 21 maj är det tyskaprov.
Vecka 22: Onsdag 30 maj är det prov i matematik kapitel 5, sannolikhet och statistik. Muntliga redovisningar i Silvies engelskagrupp.

Viktiga datum under vårterminen

10-11 maj Lediga
23 maj Friidrottsdag
4-8 juni Temavecka
6 juni Lediga
13 juni Skolavslutning klockan 11.00-12.30 i Matteus kyrka
20 augusti Nästa läsår börjar klockan 10.00 med upprop

Trevlig Helg
Annette, Johan, Rebecca och Silvie

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 18 år 8 Vecka 20 år 8 »

Per Blomberg