Sök till Jönsbergska

Vecka 20 år 8

Hej på er.

Friidrottsdag på Borgsmo IP

Onsdagen den 23 maj är det dags för friidrottsdag på Borgsmo IP. Skolans elever får då möjlighet att prova på olika friidrottsgrenar och ges också chansen att visa upp sina framsteg efter ett par veckors träning. Eleverna tävlar dels i en ”BASgrupps-kamp” och dels individuellt. Vi ser fram emot en toppendag fylld med glädje och kamp.
Ombyte och dusch sker hemma.
Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor, vattenflaska, matsäck.
Samling: 08.00 för avprickning hos respektive handledare och uppvärmning tillsammans i BAS-gruppen, därefter följer ni BAS-gruppens tidsschema.
Lunch: Matsäck vid tillfälle under dagen.
Dagen avslutas efter prisutdelning och städning ca klockan 15.45.

Bussresor till skolan

Denna information gäller elever som får busskort från skolan. Det är viktigt att alla som åker buss trycker sitt kort mot läsaren vid resor även när det är trångt och många resenärer. Anledningen till det är att Östgötatrafiken ska kunna se hur många som åker vid olika tidpunkter så de kan planera trafiken på ett bättre sätt.

Läxa

Engelska (Magdas grupp): På fredag 25 maj ska USA-arbetet vara klart och lämnas in.

Prov

Vecka 21:

Måndag 21 maj är det tyskaprov. Se ABB för mer information om innehåll. Använd också dokumentet med stödfrågor, som finns delat på OneDrive. Till stor del bygger provet på det gloshäfte alla elever blivit tilldelade. Alla glosövningar hittas också på www.glosor.eu. Även frashäftet ifrån föregående arbetsområde är till stor nytta (finns också delat på OneDrive). Provet kommer framför allt testa kunskapskraven som handlar om hörförståelse och skrivförmåga, och även läsförståelse till viss del.

Tisdag 22 maj har 8A prov i samhällskunskap. Information finns på OneDrive. Material har även delats ut.

Fredag 25 maj har 8B prov i samhällskunskap. Information finns på OneDrive. Material har även delats ut.

Vecka 22:

Onsdag 30 maj är det prov i matematik kapitel 5, sannolikhet och statistik. Muntliga redovisningar i Silvies engelskagrupp.

Viktiga datum under vårterminen

23 maj Friidrottsdag på Borgsmo IP
4-8 juni Temavecka
6 juni Lediga
13 juni Skolavslutning klockan 11.00-12.30 i Matteus kyrka
20 augusti Nästa läsår börjar klockan 10.00 med upprop

Trevlig helg
Annette, Johan, Rebecca och Silvie

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 19 år 8 Vecka 21 år 8 »

Per Blomberg