Sök till Jönsbergska

Vecka 46 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Vi hoppas 8A är nöjda med sin Halloweenfest som genomfördes förra fredagen och att ni hade kul tillsammans! Det kändes som att det var startskottet på fler bra idéer som kommer genomföras framöver i båda klasserna. Än så länge är det mesta på skissbordet, vi återkommer med mer information gällande planerna.

Denna fredag har eleverna fått tid under engelskalektionen och bastiden för att marknadsföra JB-natta. Nu håller vi tummarna för att många lag anmäler sig så även detta arbete kan börja planeras.

Nu har träningskläderna kommit! Under fredagens (16/11) BAS-tid lämnar skolan ut en bekräftelse på varje elevs beställning. På bekräftelsen står vad varje elev och vårdnadshavare har beställt och hur mycket som ska betalas.

Betalningen med Swish ska vara registrerad senast fredagen den 23/11. Numret till Swish är 1235200787. Medtag bekräftelsekvitto för Swishbetalningen till utlämningsdagen! Det går även bra med kontant betalning. Lägg då jämna pengarna i ett kuvert och märk kuvertet med namn samt BAS-grupp! Kuvertet lämnas vid utlämningstillfället. Utlämningen sker onsdagen den 28/11 vid receptionsdisken i eleventrén. Tiderna för utlämningen är: kl. 7:30 - 9:00 samt kl. 13:30 - 15:00.

Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan, för att inte tappa bort ditt kuvert med pengar om du har med dig ett sådant. OBS! Ta under inga som helst omständigheter med kontanter ner till idrotten under dagen!

Nästa onsdag är det också terminens sista föräldrarådsmöte kl.18.30.

Läxor:

Svenska: 8A har prov grammatik-läsförståelse tisdagen den 4/12 vecka 49.
Tyska: Läxa till nästa vecka är att arbeta med din skrivuppgift och dela med Langer, ifall du inte redan gjort det. Arbetet ska vara klart v.48. Du bör därför ha gjort ca två tredjedelar av arbetet till nästa vecka.
Spanska: Glosor till fredag. Finns på OneDrive.
Idrott: Veckomål för uppvärmningsprogram - Låt 1 ska vara klar senast fredag v.47. Stegen ska vara intränade och sitta tillräckligt bra för att kunna visa upp dansen för lärare.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell, Luisa Sandell och Maria Lundberg

HT-18:

V. 47 onsdag 21/11: Föräldraråd 18.30
V. 50: TEMA-Vecka
V. 51: tisdag 18/12: Innefotbollsturnering, onsdag 19/12 Julavslutning Matteus Kyrka kl. 15.30-17.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 45 år 8 Vecka 47 år 8 »

Per Blomberg