Sök till Jönsbergska

Vecka 47 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Nu är det bara två veckor kvar av ordinarie schema innan temavecka och avslutning. Se till att ni är på tårna sista veckorna och planerar upp era studier i god tid så ni ligger i fas enligt planering för att undvika stress de sista dagarna.

Idag, fredag (23e nov) är sista dagen för att betala träningskläderna med Swish. Numret till Swish är 1235200787. Medtag bekräftelsekvitto för Swishbetalningen till utlämningsdagen! Det går även bra med kontant betalning. Lägg då jämna pengarna i ett kuvert och märk kuvertet med namn samt BAS-grupp! Kuvertet lämnas vid utlämningstillfället. Utlämningen sker onsdagen den 28/11 vid receptionsdisken i eleventrén. Tiderna för utlämningen är: kl. 7:30 - 9:00 samt kl. 13:30 - 15:00. Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan, för att inte tappa bort ditt kuvert med pengar om du har med dig ett sådant. OBS! Ta under inga som helst omständigheter med kontanter ner till idrotten under dagen!

För att göra klart sitt uppvärmningsprogram kommer eleverna ha två teori-lektioner i datasalen istället för idrottslektioner. För 8A gäller måndag v.48 och v.49, för 8B gäller tisdag v.48 och v.49. Dessa dagar behöver inte eleverna ta med sig idrottskläder.

Vi vill återigen påminna om att ansöka om praktikplats då det endast är två veckor kvar innan deadline för inlämning av prao-lapp. Senast datum för inlämning av prao-lapp är fredagen den 7e december v.49.

Under temaveckan kommer eleverna bl.a. att arbeta med ett flytta hemifrån-arbete i sina fadderslingor. Eleverna kommer från skolan kunna använda sig av en IKEA och Mio katalog men för variationens och valmöjlighetens skull önskas att så många som möjligt kan spara andra kataloger för div. möbler och heminredning hemma som de kan ta med under denna vecka.

Gäller 8A:

Vi måste tyvärr ändra dag för pantinsamlingen. Hoppas att det är ok för alla. Det kommer att bli måndagen den 3 /12 i stället. Samma tid och plats 17.30 - 18.00 på Himpa-badets parkering. Hoppas att vi inte ställer till det för mycket för Er. Camilla & Mats Eckerbrandh 0708 - 55 09 45 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läxor:

Religion: Måndagen 3/12 (vecka 49) har eleverna prov i Religion. Provet skulle ha skrivits torsdag vecka 47 men i samråd med eleverna har provet skjutits fram efter önskemål från eleverna. Checklista finns på OneDrive och har även delats ut till eleverna i skolan.

Tyska: Läxa till nästa vecka är att arbeta med din skrivuppgift. Arbetet ska vara klart v.48. Du bör därför ha skrivit klart arbetet, ca. en sida eller mer, till nästa vecka. Nästa veckas lektioner är till för att korrigera din text utifrån den feedback med kommentarer du fått.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell, Luisa Sandell och Maria Lundberg

HT-18:

V. 50: TEMA-Vecka
V. 51: tisdag 18/12: Innefotbollsturnering, onsdag 19/12 Julavslutning Matteus Kyrka kl. 15.30-17.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 46 år 8 Vecka 48 år 8 »

Per Blomberg