Sök till Jönsbergska

Vecka 48 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Då är vi snart inne i sista ordinarie skolveckan för denna termin. Vi passar återigen på att påminna om framförhållning gällande studier, att spara kataloger för div. möbler och heminredning till temaveckan och att sista inlämningsdagen för praktikplatsblanketten ska lämnas in nu på fredag v.49.

Då eleverna har, och har haft, en del prov planerade de sista veckorna, dock fördelade i lagom arbetsbelastning och i samråd med eleverna, så vill vi ändå informera om att vi även gett eleverna extra studietid i skolan i förhoppning om att underlätta läxläsningen. Vi gör såklart allt vi kan för att planera upp deras studiesituation så behaglig och lustfylld som möjligt.

Specialisering

Från och med nästa termin, 10 januari, är det några skillnader gällande specialiseringen för en del elever. De förändringar som sker är följande:

Fotboll - Stadium arena B och D
Handboll – Jönsbergska, Arenan
Racketspel – Racketstadion, Himmelstalund
Övriga specialiseringar fortsätter som vanligt.

Läxor/Prov:

SO: Eleverna har Religionsprov måndag v.49. (Har tidigare varit planerad torsdag v.48 men efter önskemål från eleverna själva blev den framskjuten då de ansåg att de andra proven v.49 inte är lika betungande som exempelvis tidigare Biologiprov v.48). Allting finns delat på OneDrive.

Svenska: 8A har grammatik och läsförståelseprov tisdag v.49.

Spanska: Eleverna har prov på onsdag v.49. Allt material finns på OneDrive.

Tyska: Eleverna har läxförhör på tempuset ”perfekt”.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell, Luisa Sandell och Maria Lundberg

HT-18:

v.49: fredag 7/12: Sista inlämningsdag för praktik tisdag 8/1 – fredag 18/1.
V. 50: tisdag - fredag: TEMA-Vecka Praktisk/estetisk
V. 51: måndag: TEMA-Vecka Praktisk/estetisk. tisdag 18/12: Innefotbollsturnering. onsdag 19/12: Julavslutning Matteus Kyrka kl. 15.30-17.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 47 år 8 Vecka 49 år 8 »

Per Blomberg