Sök till Jönsbergska

Vecka 50 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Under veckan har eleverna fördjupat sina kunskaper i att flytta hemifrån, allt från inköp, inredning till privatekonomi och vad det kostar att köpa en bostadsrätt. Vi har också tagit del av 5:ornas Luciaframförande och 9:ornas rörelseverk.

Nästa vecka fortsätter med temavecka under måndagen där eleverna kommer redovisa sina flytta hemifrån-arbeten som de arbetat med under veckan, samma tider gäller på måndag som tidigare. På eftermiddagen är det dags för städning där det är bra om eleverna tar med sig ryggsäck ifall de vill ta med sig saker hem.

På tisdag är det fotbollsturnering i fadderslingorna nere i hallen. Samling kl.08.10 ombytta och klara där dagen slutar ca.14.45.

Därefter är det bara en julavlsutning kvar innan ett efterlängtat och välförtjänt jullov där eleverna samlas vid krematoriet kl.15.00 för gemensam gång till kyrkan. Julavslutningen slutar ca.17.00.

Om vi inte ses efter julavlsutningen i kyrkan så önskar vi i handledarlaget er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år. Lycka till på praktiken så ses vi igen 2019.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell, Luisa Sandell och Maria Lundberg

HT-18:
V. 51: måndag: TEMA-Vecka Praktisk/estetisk. tisdag 18/12: Innefotbollsturnering. onsdag 19/12: Julavslutning Matteus Kyrka kl. 15.30-17.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 49 år 8 Vecka 2 år 8 »

Per Blomberg