Sök till Jönsbergska

Vecka 2 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Vi hoppas att ni alla har haft ett skönt och avkopplande lov och att ni har det bra på er prao-plats. Vi handledare tackar så mycket för det vackra blommorna vi fick efter julavslutningen.

Innan praktiken är slut ska eleverna besvara ett antal frågor om er praktikplats. Frågorna kommer sen följas upp när eleverna är tillbaka på skolan. Uppgiften handlar om arbetslivet och är kopplad till SO-ämnet. Uppgiften finns på OneDrive men även bifogat i mejlet.

Under våren kommer eleverna att göra sitt uppvärmningsprogram på idrottslektionerna, vi passar därför på att redan nu även bifoga turordningen i mejlet. De som står högst upp på listan kommer redovisa först, därefter kommer Dennis och Haggis informera om vems tur som följer. Mer information om uppvärmningsprogrammet har eleverna första idrottslektionen på måndag v.4. Det är därför bra om de eleverna som står först i listan redan nu börja träna lite extra för att vara så förberedda som möjligt när det är deras tur.

Nu är det dags för utvecklingssamtal, några av eleverna fick sina tider redan innan jullovet och har sina samtal nu under prao-perioden. Var vänlig och dubbelkolla om ditt barn redan fått en tid. Om inte tiden passar får ni gärna höra av er för ny tid.

Måndagen den 4e mars åker vi till Romme för en härlig dag i backen. Beställningstalongen finns att hämta på hemsidan men bifogar även den i detta mejl. Var noga att uppmärksamma att det finns två olika talonger på hemsidan, en som gäller åk.4-8 och en som gäller åk.9. Denna lapp ska senast lämnas in måndagen den 21e januari, dvs. första dagen efter prao-perioden. Därför extra viktigt för er i år8 som är ute på prao, att ni själva laddar ner beställningstalongen och får med den till skolan i tid. För er som inte har möjlighet att skriva ut finns lappen att hämta på skolan.

Läxor:

SO – Besvara frågorna om er praktikplats. Frågorna är delade på OneDrive eller finns bifogat i mejl.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell, Luisa Sandell och Maria Lundberg

VT-19

v. 5: 30/1 – Föräldraråd 18:30
v. 8: Sportlov
v. 10: 4/3 – Romme Alpin
v. 11: 12/3 – Föräldramöte 18:00, 16-17/3 JB-Natta
v. 15: Temavecka språk
v. 16: Påsklov
v. 17: 22/4 – Annandag påsk, 24/4 – Föräldraråd 18:30
v. 18: 1/5 – Första maj
v. 22: 29/5 – Friidrottsdag Borgsmo, 30-31/5 Kristi himmelsfärd och klämdag
v. 23: Temavecka Idrott & Hälsa, 6-7/6 Nationaldag och klämdag
v. 24: 10/6 – Volleybollturnering, 11/6 – Fotbollsturnering, 12/6 – Skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 50 år 8 Vecka 3 år 8 »

Per Blomberg