Sök till Jönsbergska

Vecka 5 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Denna vecka har löpt på i vanlig ordning och eleverna har blivit varma i kläderna efter det långa jul- och PRAO-uppehållet. Nu kör vi på i full fart i ytterligare två veckor innan ännu ett lov väntar.

Information från skolledningen

Vi, Maria och Maria, har beslutat oss för att kliva av som delägare och avslutar våra uppdrag på skolan till sportlovet. Vi vill passa på att tacka personal, elever, vårdnadshavare samt samarbetspartners som finns och som funnits på skolan under våra verksamhetsår! Stort tack, att ni bidragit till att vår drömskola blivit verklighet! Vi är så stolta och bär för alltid med oss fantastiska möten med små och stora människor. Kram till er alla och stort lycka till i framtiden!

Som det informeras om ovan så kommer Maria Eriksson och Maria Lundberg avsluta sina uppdrag hos oss på Jönsbergska Idrottsskolan. Förberedelser för detta har redan innan läsåret 2018/2019 vidtagits för att förändringarna vid avslutet ska gå så smidigt som möjligt med endast mindre förändringar i verksamheten som följd.

Förändringarna kommer ha följande påverkan för eleverna i år 8:

Maria Lundberg försvinner från handledarlaget i år 8 och från Engelskundervisningen i år 8. Undervisningen kommer fortsatt bedrivas av Silvie Hansson och Luisa Sandell som båda sedan början av läsåret har funnits med i Engelskundervisningen i år 8. Maria Erikssons Svenskundervisning i år 8a övertas av Therese Andersson, som sedan tidigare även undervisar i Svenska i år 5 och 7 samt SO i år 4.

Utöver ovan organisatoriska förändringar kommer inga ändringar märkas i skolans verksamhet, målsättning eller inriktning.

Maria och Maria har varit med i uppbyggnaden av verksamheten, arbetat på skolan i 14 år och lämnar såklart en stor saknad efter sig. Tack för ert arbete och lycka till med de utmaningar ni tar er an i framtiden!

Om ni har några frågor kring förändringarna är ni mer välkomna att höra av er till rektor Patrik Jönsson! /Styrelsen, Jönsbergska Idrottsskolan

Läxor:

Matte: Prov Geometri fredag

Engelska: Luisas grupp ska fortsätta läsa boken ”Holes” till kap 20. Marias grupp har 10 verb i läxa till fredag.

Spanska: glosor, finns på OneDrive.

Tyska: Förbereda muntlig redovisning (sommarlov)

Franska: läxa till 8/2: räkna 0-100 muntligt

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell, Luisa Sandell & Maria Lundberg

VT-19

v. 8: Sportlov
v. 10: 4/3 – Romme Alpin
v. 11: 12/3 – Föräldramöte 18:00, 16-17/3 JB-Natta
v. 15: Temavecka språk
v. 16: Påsklov
v. 17: 22/4 – Annandag påsk, 24/4 – Föräldraråd 18:30
v. 18: 1/5 – Första maj
v. 22: 29/5 – Friidrottsdag Borgsmo, 30-31/5 Kristi himmelsfärd & klämdag
v. 23: Temavecka Idrott & Hälsa, 6-7/6 Nationaldag & klämdag
v. 24: 10/6 – Volleybollturnering, 11/6 – Fotbollsturnering, 12/6 – Skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 4 år 8 Vecka 6 år 8 »

Per Blomberg