Sök till Jönsbergska

Vecka 19 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

I måndags var vi på besök i Kolmården och vi vill tacka eleverna för en väldigt trevlig dag. I vanlig ordning skötte ni er fantastiskt trots lite sämre väder än vad vi tidigare har blivit bortskämda med.

Veckan som kommer följs enligt ordinarie schema, däremot närmar vi oss slutspurten på terminen där det väntar en massa roliga schemabrytande aktiviteter. Mer information om detta kommer framöver. Vi kan dock påminna Borgsmo redan nu som äger rum tisdag v.21.

Nedan ser ni att eleverna har en del till nästa vecka gällande läxor och prov. Dock är det två prov som de kan förbereda sig till hemma medan det tredje är ett läsförståelseprov. Samtliga av detta har de arbetat med och fått tid till förberedelse under skoltid. Däröver är det läxa i de moderna språken i vanlig ordning.

Läxor:

Tyska: Eleverna ska träna på sina muntliga redovisningar (pjäs) till onsdag v.20.

Spanska: Eleverna har glosor + tillhörande text till fredag v.20.

Svenska: Eleverna har läsförståelseprov nu på måndag v.20. Det är inget de behöver plugga extra till utan har fått avsatt tid för att träna upp denna förmåga.

NO: Eleverna har prov på tisdag v.20.

Matematik: Eleverna har prov fredag v.20. Provet handlar om kap.5.

SO: På torsdag v.21 så har eleverna läxförhör i Seterra om Asiens länder. De har tränat på detta under lektionstid men går också att träna på hemma.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell &Luisa Sandell

VT-19

v. 21: 21/5 – Friidrottsdag Borgsmo, 30-31/5 Kristi himmelsfärd & klämdag
v. 23: Temavecka Idrott & Hälsa, 6-7/6 Nationaldag & klämdag
v. 24: 10/6 – Volleybollturnering, 11/6 – Fotbollsturnering, 12/6 – Skolavslutning St:Olai kyrka kl.10.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 18 år 8 Vecka 20 år 8 »

Per Blomberg