Sök till Jönsbergska

Vecka 23 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Under veckan som gått har eleverna haft fokus på normer och kroppsideal inom idrott och verksamheter i kombination med spelmissbruk. De har också arbetat med kunskapskravet inom livräddning i vatten.

Veckan som kommer är eleverna sista vecka detta läsår och börjar på måndag med volleyboll och städdag, denna dag blir också den sista dagen vi vistas på skolan. Eleverna startar dagen i sina respektive basklassrum kl.08.10 för storstädning innan deras volleybollturnering kl.11.45. efter lunch kl.11.15. Denna dag kan det vara bra att ta med väska ev. plastficka för att ta hem material. Dagens slut är ca kl.14.45. nere i hallen efter utvärdering med handledarna.

På tisdag är det dags för fotbollsturnering vid Mirum Arena. Samling på plats ombytt och klar är kl.08.10 ihop med sitt tidigare tilldelade lag. Hela dagen ska genomsyra en FairPlay-anda så se till att stötta och ställa upp med er bästa sida. Tänk också på att vi är gäster på Mirum och att vi hjälps åt med att hålla ordning och reda och att vi städar efter oss. Matsäck medtags denna dag ihop med fika vilket innebär att godis, läsk, energidryck etc. ej medtags. Vi kommer inte heller tillåta någon lämna fältet under dagen för att köpa mat. Dagens slut är efter prisutdelning ca kl.14.00.

På onsdag är det dags för den efterlängtade sommaravslutningen som 9orna bjuder på i St:Olai kyrka. Samling sker kl.09.20 vid Vasaparken i väntan på gemensam gång mot kyrkan tillsammans med resten av skolan. I kyrkan är det viktigt att visa respekt, ej använda tuggummi, ej huvudbonad, avstängd mobil etc. Betygen tilldelas eleverna i samband med samling. Avslut denna dag sker kl.11.00.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell &Luisa Sandell

VT-19

v. 24: 10/6 – Volleybollturnering, 11/6 – Fotbollsturnering, 12/6 – Skolavslutning St:Olai kyrka kl.10.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 22 år 8 Vecka 24 år 8 »

Per Blomberg