Sök till Jönsbergska

Vecka 34 år 8

Välkomna tillbaka!

Äntligen har vi börjat skolan igen. Vi vill börja med att tacka för den fina sommarpresenten som vi fick på avslutningen. Tack så mycket! Den här veckan har 8B genomfört sin paddling. Nästa vecka är det dags för 8A och de har under den här veckan fått möjlighet att förbereda sig inför detta äventyr. 8A har även haft några vanliga lektioner den här veckan eftersom de kommer att missa några lektioner nästa vecka när de paddlar. Så vi har tjuvstartat med lite matematik, engelska, svenska, NO och idrott redan den här veckan. På måndag börjar vi med ordinarie schema som delades ut i början på veckan. Vi handledare ser framemot ett nytt spännande läsår tillsammans!

Slöjd 8B

Slödjen utgår för 8B under nästa vecka på grund av kompensation för paddlingen den här veckan och för att slöjdlärarna paddlar eller är på utbildning. Alltså ingen slöjd under vecka 35.

Bokning av utvecklingssamtal

Vi har beslutat att använda oss av en digital tjänst för bokning av utvecklingssamtalstider den här terminen. Det innebär att ni kommer få ett mail med en länk där ni kan gå in och välja tider. Detta kommer att ske någon gång under nästa vecka.

Paddling 8A

Klass 8A samlas klockan 08.30 på skolans övre parkering på onsdagsmorgonen för avresa till årets paddlingsaktivitet som pågår till fredagen. Beräknad återkomst till skolan cirka klockan 12.00 på fredagen.

Digitalisering café

Vi har glädjen att meddela att Jönsbergska Idrottsskolan är från och med denna termin en kontantfri skola. Med start höstterminen 2019 kan man nu äntligen betala med kort i cafeterian. Skulle någon inte ha ett betalkortkort i dagsläget så rekommenderar vi att ta kontakt med Er bank, alla banker har idag någon form av bankkort (som dessutom är befriade från årsavgifter) för barn/ungdomar. Vår förhoppning är att digitaliseringen ska effektivisera cafeterian och underlätta för både elever och personal. Vi kommer råda eleverna att ha kortet inlåst i sitt elevskåp under skoldagen och endast ta ut det när det ska användas i cafeterian, påminn gärna om detta hemifrån också.

Har ni någon fråga/fundering gällande cafeterian så kontakta: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Med vänliga hälsningar/ Skolledningen

Viktiga datum

Vecka 38
Tisdag: Föräldramöte Nätmobbning
Onsdag: Skoljoggen (Fm)

Vecka 39
Fredag: Friluftsdag Orientering

Vecka 40
Onsdag: Föräldraråd kl. 18.00

Vecka 43: Temavecka
Vecka 44: Höstlov

Vecka 47
Onsdag: Föräldraråd kl. 18.00

Vecka 50
Måndag: Ordinarie schema
Tisdag- Fredag: temavecka

Vecka 51
Måndag: temavecka
Tisdag: Innefotbollsturnering
Onsdag: Julavslutning Matteus kl. 15.30 - 17.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: Vecka 35 år 8 »

Per Blomberg