Sök till Jönsbergska

Per Blomberg

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Webbadress:

Upprop och försäsongsvecka HT 2019

Hej alla glada elever och vårdnadshavare!

Hoppas du har haft en skön och behaglig sommar sedan vi sågs sist. Vi närmar oss med raska steg skolstarten hösten 2019 på Jönsbergska Idrottsskolan och vi arbetar just nu för fullt med att göra ditt kommande läsår så minnesvärt och så bra som möjligt hos oss! Nedan följer övergripande information om den första skolveckan hösten 2019. Mer detaljerad information kring respektive aktivitet lämnas vid uppropet. Ett överskådligt schema finner du längst ned i dokumentet.

Uppropet höstterminen 2019 äger rum måndagen den 19 augusti klockan 10.00. Handledare och basgruppindelning kommer då att presenteras. Dagen slutar cirka klockan 12.30, ingen skollunch serveras. Glöm inte att ta med egna inneskor eller tofflor denna dag. (Om du inte kan närvara ta kontakt med dina handledare på skolan snarast, eller skicka ett mejl innehållande namn och gällande årskurs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Tisdagen den 20 augusti startar Jönsbergska Idrottsskolan sin ”försäsongsträning”. Denna skoldag börjar med samling klockan 10.00 på badhuset (år 4 undantaget). Innehållet fokuserar på samarbete och sammanhållning, skollunch serveras och dagen avslutas cirka klockan 16.00 på badhuset. År 4 samlas på skolan klockan 09.00 och slutar på skolan cirka klockan 16.30 efter gemensam promenad tillbaka, alternativt nere vid badhuset cirka klockan 16.00. Om eleverna i år 4 vill sluta redan nere vid badhuset, krävs att ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare lämnas in under dagen.

Läs hela allt om försäsongsveckan i bifogat dokument. Ladda ner här!

Glad sommar!

Vi på Jönsbergska önskar alla elever och föräldrar en riktigt skön sommar! Vi syns på uppropet 19 augusti klockan 10.00. Samling på fotbollsplanen för upprop i fadderslingorna.

Vecka 24 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Vi får börja med att tacka för den fina sommargåva vi fick i anslutning till sommaravslutningen och alla värmande kramar innan hemfärd för ett välförtjänst och efterlängtat sommarlov! Se nu till att njut ordentligt och ta vara på dagarna i det lugna!

Den kortvecka som passerat har varit fyllt med roligheter. I måndags var det volleybollturnering i kombination med städdag. Dagen rullade på i vanlig ordning och eleverna skötte både städningen och liret på plan på ett bra sätt. Ett lag i åk.8 stod även som segrare i 8-9 turneringen så vi kunde knäppa 9orna på näsan!

I tisdags var det fotbollsturnering på Mirum Arena. Trots det tråkiga vädret kämpade eleverna på med fin inställning och kämparglöd.

I onsdags avslutade vi veckan med en trevlig och väl genomförd avslutning i St:Olaikyrka där vi tackar för fint uppträdande i kyrkan.

Kort vill vi också tacka ödmjukast till alla föräldrar och elever för bra samarbete under hela läsåret. Utan er hjälp och stöd skulle vi inte vara den skola vi är idag!

Det datum ni kan planera in i kalendern är måndagen den 19/8 då vi återigen startar upp höstterminen för upprop kl.10.00 på fotbollsplanen. Dagen slutar 12.30 och ingen skollunch serveras. Mer information om kommande vecka får ni framöver när det börjar dra ihop sig igen!

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell &Luisa Sandell

Vecka 24 år 5

Hej på er,

Den här veckan har varit kort och fylld med roligheter. I måndags var det turnering i volleyboll varvat med städning. Våra femmor gjorde en bra insats både på planen och med städningen. I tisdags var det fotboll hela dagen på Mirum arena. Vädret var väl inte riktigt med oss men det var inget som hindrade eleverna från att visa upp en härlig attityd och kämparglöd hela dagen. Onsdagens skolavslutning var lika trevlig som alltid, våra elever var så fina och de skötte sig bra i kyrkan. Stort tack för den fina sommarpresenten vi fick! Och tack för ett gott samarbete under läsåret.

Nu hoppas vi att ni alla får en skön sommar. Höstterminen startar med upprop på fotbollsplanen måndagen 19/8 kl. 10.00. Dagens slutar 12.30, ingen skollunch serveras.

Glad sommar önskar,
Patrik, Lisen, Tapia och Joel

Per Blomberg