Sök till Jönsbergska

Vecka 7 år 9

Hej kära elever och föräldrar!

Nu har vi klarat av en sista veckan innan lovet. En hel del uppgifter, prov, en handbollsturnéring samt en tredje plast i SM i skolbasket. Nu vilar vi upp oss och tar nya tag efter lovet.

Vecka 9

Tisdag

Spex-foto kl. 13.30-14.30, lilla gympahallen. Ta med eventuell rekvisita.

Torsdag

Isvak. Eleverna kommer i början av veckan få en lektion samt genomgång inför isvaken. På torsdagen träffas vi vid badet vid Ensjön ca kl. 12.50-13. Ha med ett varmt ombyte, handduk. Eleverna slutar efter att det badat.

Egna lektioner

Tänk på att de egna lektionerna startar efter lovet. Ta eget ansvar och var förbered.

Vecka 10

Måndagen den 5 mars åker år 4-8 till Romme, år 9 har lektioner i skolan mellan 8.30-14.30 (Katja, Simon och Ewa är på plats). Lunch serveras i skolan.

År 9 kommer däremot vara komplediga fredagen den 20 april efter Idre. Idre v.16, söndag-torsdag 15-19 april gäller år 9.

Information från styrelsen

På hemsidan finns nu ett informationsblad om vinterfriluftsdagen till Romme Alpin måndagen den 5/3 samt en sammanställning av bussfördelningen inför resan. Läs noga igenom informationen och notera vilken buss du är placerad att åka i inför avresan.

Information från SYV

Den 15 januari öppnar www.gymnasiestudera.se för ansökan till gymnasiet. Under den här veckan får samtliga elever hem inloggningsuppgifter. Skulle de inte dyka upp tar ni kontakt med mig. Ni har fram till 15 februari på er att göra ansökan. Glöm inte att tryck på spara för att er ansökan ska registreras. Kvittensen skrivs ut och undertecknas av eleven och lämnas därefter till mig.

Har ni några frågor är det bara att ni hör av er.
Vänliga hälsningar Johan Larsson (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Viktiga provdatum

Franska- flyttat till måndagen den 5 mars, vecka 10.

Trevlig helg!
Simon, Joel T, Therese, Katja och Ewa

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 6 år 9 Vecka 9 år 9 »

Per Blomberg