Sök till Jönsbergska

Vecka 18 år 9

Hej alla elever och föräldrar!

En kort men intensiv vecka med ytterligare ett nationellt prov når sitt slut. Bra jobbat alla! Nu tar vi en förhoppningsvis varmare helg!

OBS! Vi påminner om avtalet angående värdegrunden inför klassresan - det är fortfarande många som inte har lämnat in. Gör det nästa vecka, det finns kopior att hämta hos oss om ni råkat tappa bort ert exemplar!

Komplettering - eleverna som vill komplettera hkk får möjlighet på fredag 18/5. Ta kontakt med Annette. Ni som inte lämnat in sista inlämningsuppgiften - det är dags nu! NP - V. 19 skrivs årets sista nationella prov i matte på måndag, 7/5 och onsdag, 9/5. Tider som gäller är måndag 8.10 - 9.30 och onsdag 8.10 - 9.50. Vanliga lektioner efter. OBS! Det är viktigt att eleverna är på plats kl. 8.00 så att provet kan börja i tid!

Avslutningsveckan – måndagen 11 juni bjuder skolan på avslutningsmiddag för alla elever. Prel. Tid 18.00. Skolavslutningen äger rum i Matteuskyrkan onsdagen 13 juni klockan 11.00-12.30. Vi uppmanar er föräldrar att komma i god tid till kyrkan. Vissa platser kommer att reserveras för föräldrar i år 9.

Information från skolledningen

I sommar införs för första gången ”Sommarlovsbiljetten”, vilket innebär avgiftsfri kollektivtrafik för skolungdomar.

Sommarlovsbiljetten riktar sig till elever som går ut sexan fram till elever som går ut tvåan i gymnasiet.

Sommarlovsbiljetten är ett länskort med giltighetstid på 11 veckor från den 13 jun till 21 aug. Produkten gäller för all linjelagd trafik (buss, tåg samt anropsstyrd skärgårdstrafik) samt närtrafiken (Färdtjänst ingår ej).

Under vecka 16 skickar Utbildningskontoret adressunderlag för alla elever i kommunala och fristående skolor till Östgötatrafiken.

Biljetten skickas hem till elevens folkbokföringsadress i början av juni.

Har ni frågor avseende ovanstående, kontakta i så fall utbildningskontoret eller östgötatrafiken

Läxor

Svenska Nästa vecka gör 9A bokanalys på tisdag den 8:e maj. Den eftermiddagen utgår idrotten.

Viktiga datum:

7 maj – NP Matte
9 maj – NP Matte

Med vänliga hälsningar
Simon, Joel T, Therese, Katja, Sofie och Ewa

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 17 år 9 Vecka 19 år 9 »

Per Blomberg