Sök till Jönsbergska

Vecka 21 år 9

Hej alla elever och föräldrar!

Ytterligare en vecka har passerat och vi börjar närma oss slutet på en fantastisk resa. Våra små glada och nyfikna år 4 har blivit vuxna, mogna, härliga och mindre energiska ungdomar. Vi har många som gjort en otrolig resa och utvecklats massor. Dock är vi inte helt färdiga utan viktigt att vi avslutar snyggt, trevligt och respektfullt mot både äldre som yngre personer på skolan. Glöm inte, ni ska minnas och omtalas som ett gäng duktig, positiva och målmedvetna individer som gjort fantastiska insatser och uppnått härliga resultat både ur studie och sociala perspektiv. Ge järnet!

OBS! Fortfarande några som inte lämnat in värdegrundskontraktet. Lappar har delats ut nu i torsdags och ska in idag fredag! Viktigt!

Utvärdering 

Jönsbergska Idrottsskolan sätter alltid eleverna i fokus. För att säkerställa skolans kvalité och målsättning utvärderas verksamheten ständigt. Varje år genomförs en enkätundersökning bland såväl elever, föräldrar som personal. Enkäten undersöker hur varje enskild undersökningsgrupp ser på verksamheten, vad som är bra och vad som bör förbättras. Resultatet av undersökning hjälper skolan att utvecklas, redovisar skolans kvalité, vägleder beslutsfattare, stärker kontakten mellan skolan och hemmet samt bidrar till elevernas delaktighet i verksamheten.

Länk till läsårsutvärdering för vårdnadshavare: https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Sista datum för att delta i läsårsutvärdering för vårdnadshavare är tisdagen den 12 juni. Tack för din medverkan!Friidrottsdag Borgsmo IP

Denna idrottsdag genomfördes för sista gången för våra år 9. Många härliga insatser gjordes under dagen både av stora som små. Kul att se så många aktiva. Bättre än på länge! Kampen mellan 9A och 9B vanns av 9B med god marginal. Tack för en härlig dag och solen log mot oss hela dagen lång.

Temavecka

Vecka 23 är det temavecka. Temat denna gång är idrott och hälsa. Huvudfokus i samtliga årskurser är idrott, kost och hälsa. Vi kommer lägga fokus på tobak, droger och alkohol, kost, idrott, livräddning osv. Schema kommer läggas ut på hemsidan. För år 9 handlar det mest om klassresor, planering och förberedelse av avslutningsmiddagen och skolavslutning.

Avslutningsveckan – måndagen 11 juni bjuder skolan på avslutningsmiddag för alla elever. Prel. Tid 18.00. Skolavslutningen äger rum i Matteuskyrkan onsdagen 13 juni klockan 11.00-12.30. Vi uppmanar er föräldrar att komma i god tid till kyrkan. Vissa platser kommer att reserveras för föräldrar i år 9.

Volleybollsturnering

Måndagen den 11 juni är det volleybollsturnering för samtliga elever på skolan. År 9 börjar denna dag kl.10.00, om städningen redan är klar.

Fotbollsturnering

Tisdagen den 12 juni är det fotbollsturnering där vi samlas på Mirum Arena kl. 8.10. Det är en heldag, vilket innebär att man medtar matsäck. Ingen lämnar området även denna dag. Finalerna spelas kl.13.10 och kl.13.30. Dagen beräknas sluta cirka kl.14.00.

Information från skolledningen

Efter vårterminen 2018 måste vi tyvärr meddela att två av våra anställda kommer avsluta sina anställningar på Jönsbergska Idrottsskolan. Det gäller Magdalena Lindström Månsson som har undervisat deltid i franska och engelska sedan 2011 samt Maria Larsson som har undervisat i spanska och engelska sedan två år tillbaka. Att de båda anställningarna avslutas härleds till privat karaktär.

Rekryteringen av ersättare är sedan en tid tillbaka färdig och tjänsterna inför höstterminen 2018 är tillsatta. Skolans ledning och personal tackar Magda och Mia för ett gott arbete hos oss under åren och önskar de båda lycka till och välkomna tillbaka i framtiden! Inlämning av skolmaterial i SO, NO (biologi), moderna språk, engelska, matematik, hemkunskap osv.

Viktiga datum:

11 juni avslutningsmiddag kl.18.00
13 juni skolavslutning i Matteuskyrkan kl. 11.00 – 12.30

Här nedan följer ett informationsbrev från år 9A: s reseledare. Läs och ta till tider, datum och övrig information.

Klassresan till Rhodos

Vi flyger från Skavsta den 30/5 kl.06.40 och är framme i Rhodos kl.11.30. Flight 9448.

Flyg från Rhodos den 3/6 kl.19.30 och framme vid Skavsta kl.22.30. Flight 9449.

Vi kommer att åka från Jönsbergska, onsdag den 30/5 kl.04.00. De vars föräldrar som skjutsar är:

Gustav Pettersson
Olle Lindström
Erik Boberg
Wilma Lindström
Filip Söderholm
Gustav Kjellström
Elna Gavelin
Emil Wahlstedt

De som hämtar på Skavsta den 3/6 kl.22.30 är:

Widar Porshagen
Oliver Hörnstedt
Lovisa Sandberg Rudelius
Stina Westerdahl
Sara Norrbom
Lina Westerlund
Elin Eriksson

Man får ha med sig en kabinväska 55x40x20 samt en mindre väska med måtten 35x20x20. Vid passage genom flygplatsens säkerhetskontroll:

Medhavda vätskor måste förvaras i behållare om max 100ml
Alla vätskor måste medföras i en transparent återförslutbar plastpåse om max 20cm x 20cm som totalt rymmer upp till en liter
Du måste kunna stänga påsen helt och få plats med den i ditt handbagage
Påsen med vätska måste tas ut ur ditt handbagage och kontrolleras separat.

Med vänliga hälsningar
Simon, Joel T, Therese, Katja, Sofie och Ewa

Senast ändrad 2018-05-25
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 20 år 9 Vecka 22 år 9 »

Per Blomberg