Sök till Jönsbergska

Vecka 23 år 9

Hej alla elever och föräldrar!

Vi vill tacka alla elever för mycket trevliga klassresor! 9A har varit i skolan hela veckan och njutit av sina minnen medan 9 B är iväg nu. Bra jobbat alla elever och tack för alla upplevelser som vi fick ta del av!

Volleybolldag

Måndagen den 11 juni är det volleybollsturnering för samtliga elever på skolan. År 9 börjar denna dag kl.10.00, eftersom städningen redan är klar. Därefter lunch och spel kl. 11.00. Dagen slutar ca 14.45.

Avslutningsveckan – måndagen 11 juni bjuder skolan på avslutningsmiddag för alla elever i år 9. Vi träffas kl. 18.00 i skolan.

Skolavslutningen äger rum i Matteuskyrkan onsdagen 13 juni klockan 11.00–12.30. Vi uppmanar er föräldrar att komma i god tid till kyrkan. Vissa platser kommer att reserveras för föräldrar i år 9. Därefter åker vi tillbaka till skolan för gemensam avslutningsfika – alla är välkomna.

Fotbollsdag 2018 tisdagen den12: e juni

Hallå i solen!

Innan vi går på sommarlov, arrangerar Jönsbergska Idrottsskolan en fotbollsdag som avslutning på en härlig vårtermin. Turneringarna (år 7-9 och år 4-6) går av stapeln tisdagen den 12: e juni (för speltider se separat spelschema). Lagen är mixade och blandade över årskurserna.

Ombyte och dusch sker hemma.

Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor (fotbollsskor och benskydd om du har), vattenflaska, matsäck.

Samling: 08.10 i respektive lag på Mirum Arena vid Smedbyfältet. Lagkaptenen meddelar sekretariatet vilka som eventuellt saknas och ansvarar därefter för lagets uppvärmning. Lagkaptenen är under dagen ytterst ansvarig för att laget befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle och att laget uppträder i en sann Fair Play anda med allt vad det innebär. Håll koll på tiden, spelschemat är ganska pressat!

Lunch: Matsäck medtages till Mirum Arena på morgonen. Lägg in er egen lunch i tidsschemat när det passar. (OBS! ingen elev lämnar Mirum Arena under dagen för att köpa lunch på egen hand, lunchen medtages till arenan till utsatt samlingstid på morgonen).

Slut: Ca. 14.00

Till slut vill vi passa på att önska alla föräldrar, fantastiska elever och syskon ett toppen sommarlov och tacka för ännu ett oförglömligt läsår på Jönsbergska Idrottsskolan. Tack för att ni finns. Vi ses igen till hösten.

Med vänliga hälsningar
Ledning och personal

Inlämning av skolmaterial i SO, NO (biologi), moderna språk, engelska, matematik, hemkunskap osv. Skulle ni hitta någon bok som gömde sig hemma, ta med den på måndag! Vi fakturerar saknade böcker.

Viktiga datum:

11 juni avslutningsmiddag kl.18.00
13 juni skolavslutning i Matteuskyrkan kl. 11.00 – 12.30

Med vänliga hälsningar
Simon, Joel T, Therese, Katja, Sofie och Eva

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 22 år 9 Vecka 34 år 9 »

Per Blomberg