Sök till Jönsbergska

Vecka 17 år 9

Hej på er.

SO-lektioner

På måndagar kommer so-lektionen för 9A starta klockan 13.30 och sluta 14.20. Den återgår till sin ursprungliga plats i schemat. Anledningen till det är schemaändringar för andra klasser.

Gymnasieval

Nu är vi mitt i om- och nyvalsperioden. Sista dagen att göra förändringar i sina val är att fredag 3 maj. Om ni gör några förändringar ska kvittensen skrivas under och lämnas in till Johan.

På www.gymnasiestudera.se finns det statistik över de preliminära ansökningsresultaten för aktuell period. Klicka på fliken ”Statistik” och sedan på ”Här” under sökandestatistik. Ett nytt fönster öppnas och ni väljer då ”Preliminär antagningsstatistik” för år 2019 och väljer sedan vilken kommun eller skola som ni vill ha statistik om.

NO-lab

På tisdag 30 april börjar eleverna i 9B som har NO-lab klockan 8.10. Anledningen till detta är att laborationsdelen på nationella provet ska genomföras då.

Vaccination

På onsdag 8 maj ska eleverna vaccineras. Den genomförs på skolan av skolsköterskan. Har ni några frågor kan ni kontakta Anna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Läxa

Tyska – Nästa vecka fortsätter vi med det skriftliga provet. Förbered dig efter eget behov utifrån tidigare instruktioner. Se utdelat material eller delat material på OneDrive.

Prov

SO – 17 maj. Geografi.
Viktiga datum under vårterminen
1 maj – Eleverna är lediga
7 maj – Nationellt prov i SO
8 maj – Vaccination
9 maj – Nationellt prov i SO
15 maj – Nationellt prov i matematik
17 maj – Nationellt prov i matematik
21 maj – Friidrottsdag på Borgsmo IP
29 maj till 2 juni – 9A klassresa
30 maj till 31 maj – Eleverna är lediga
4 juni till 8 juni – 9B klassresa
6 juni till 7 juni – Eleverna är lediga
12 juni – Skolavslutning i S:t Olai

Trevlig helg,
Frida, Johan, Rebecca, Sandra och Silvie

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 15 år 9 Vecka 18 år 9 »

Per Blomberg