Välkommen till läsåret 22/23

Då var vi igång igen!

Förberedelserna har pågått för fullt och nu har vi äntligen förmånen att få välkomna såväl gamla som nya elever och vårdnadshavare till ett nytt spännande läsår på Jönsbergska Idrottsskolan.

Vi och vår fantastiska personal ska som vanligt göra vårt allra bästa för att göra det kommande läsåret till en oförglömlig upplevelse tillsammans.

Vi vill särskilt passa på att hälsa vår nya medarbetare Elisabeth Karlsson välkommen till oss. Elisabeth kommer tillhöra handledarlaget i år 4 och kommer att undervisa i matematik och NO.

I övrigt när det gäller personalfrågor så kommer Johan Larsson tillbaka från föräldraledighet i mitten av november.

Den första ”försäsongsveckan” har som vanligt passerat i ett rasande tempo där vi har haft fullt fokus på gemenskap, välmående och sammanhållning.

För information har Jönsbergska from läsåret 22/23 inlett ett samarbete med en helt ny skolplattform, Meitner. Tanken är att denna moderna skolplattform ska förenkla för oss alla, elever, personal samt vårdnadshavare genom att samla alla skolans behov på en och samma plats.

Meitner ersätter den tidigare plattformen Nova och även den tidigare Jönsbergska- appen. Den nya plattformen hanterar allt ifrån ansökningar till skolan, antagning, betyg & bedömning, bokning utav utvecklingssamtal, digitala signeringar, närvarorapportering, utskick mm. Mer information om detta finns att läsa i respektive årskurs veckobrev denna vecka och mer information skickas ut varefter nya funktioner implementeras.

Veckobreven (inkl matsedel) skickas from denna vecka ut varje fredag via mail till vårdnadshavares och elevers registrerade mailadresser. Denna vecka finns även schema för läsåret inkluderat. Skulle du sakna veckobrevet i din mailbox, kontrollera i första hand skräpposten och maila annars handledare för att uppdatera er mailadress och se även till att du registrerar korrekt mailadress när du loggar in på Meitner enligt instruktion i denna veckas veckobrev.

From måndag 22:e augusti läser vi enligt ordinarie schema.

Vi ser fram emot ett gott samarbete under 2022/2023!

Vi är redo, vi är taggade till max, nu kör vi!

Patrik Jönsson, rektor

1 Shares:
Du kan även uppskatta