Välkommen till läsåret 23/24

Då var vi igång igen!

Förberedelserna har pågått för fullt och nu har vi äntligen förmånen att få välkomna såväl gamla som nya elever och vårdnadshavare till ett nytt spännande läsår på Jönsbergska Idrottsskolan.

Vi och vår fantastiska personal ska, tillsammans med er, som vanligt göra vårt allra bästa för att det kommande läsåret ska bli en oförglömlig upplevelse.

Vi vill särskilt passa på att hälsa våra nya elever och vårdnadshavare i år 4 välkomna in i gänget hos oss på skolan.

Den första ”försäsongsveckan” har som vanligt passerat i ett rasande tempo där vi har haft fullt fokus på gemenskap, välmående och sammanhållning.

Om du vill ta del av skolans kvalitetsarbete och förbättringsarbete inför läsåret hittar du analys av 2022/2023 och målbild inför 2023/2024 här: Kvalitetsarbete analys 2022-2023 och målbild 2023-2024.

Implementeringen av vår nya skolplattform, Meitner fortsätter. Tanken är att denna moderna skolplattform ska förenkla för oss alla, elever, personal samt vårdnadshavare genom att samla alla skolans behov på en och samma plats. Den nya plattformen hanterar allt ifrån ansökningar till skolan, antagning, schema, betyg & bedömning, bokning utav utvecklingssamtal, digitala signeringar, närvarorapportering, utskick, matsedel mm. Ladda mer appen eller logga in via Meitner Skolplattform. Om du har problem att logga in, vänd dig till ditt barns handledare. Kontaktuppgifter till ditt barns handledare hittar du här Personal – Jönsbergska.

Handledarskapens veckobreven skickas som vanligt ut varje fredag via mail till vårdnadshavares och elevers registrerade mailadresser i Meitner. Skulle du sakna veckobrevet i din mailbox, kontrollera i första hand skräpposten och se även till att du har registrerat korrekt mailadress på ditt konto i Meitner. Har du inget konto i Meitner eller behöver ytterligare hjälp, maila ditt barns handledare. Kontaktuppgifter till ditt barns handledare hittar du här Personal – Jönsbergska.

From måndag 21:e augusti läser vi enligt ordinarie schema.

Vi ser fram emot ett gott samarbete under 2023/2024!

Vi är redo, vi är taggade till max, nu kör vi!

Patrik Jönsson, rektor

1 Shares:
Du kan även uppskatta