Ansökan inför år fyra HT2021

Vi vill påminna vårdnadshavare som har barn födda 2011, eller vårdnadshavare som har bekanta med barn i den aktuella årsgruppen, att det nu är hög tid att ansöka om elevplats inför höstterminen 2021 på Jönsbergska Idrottsskolan. Sista ansökningsdag är fredagen den 30/10.

Under vecka 42 skickas information om antagningsprocessen ut till de sökande elever inför år fyra höstterminen 2021, som då finns registrerade i ansökningsregistret.

Elever som eventuellt söker till skolan efter att information har skickats ut via brev i vecka 42, får information via mail tom sista ansökningsdag har passerat. Om sökande elever saknar information i brevlådan eller via mail efter novemberlovet ombeds de kontakta Jönsbergska Idrottsskolan via mail (patrik.jonsson@jonsbergska.se). Elevbesöken äger rum under vecka 46 med efterföljande informationsmöte onsdagen den 25/11.

Mer information finns att läsa i brevet som skickas hem under vecka 42 eller via mail till sent sökande elever. Ansökningshandlingar finns på www.jonsbergska.se. Varmt välkomna!

0 Shares:
Du kan även uppskatta