Jönsbergska Open 2023

Fredagen den 2 Juni arrangeras, i samarbete med Norrköping/Söderköpings golfklubb, andra upplagan av Jönsbergska Open. Precis som förra året spelas tävlingen på Hylinges niohålsbana. Du som elev, gammal elev eller familjemedlem (syskon, förälder, mor- och farföräldrar osv) till någon på Jönsbergska är också välkommen att delta. Spelformen är tvåpersonsscramble, ni bildar egna par. Det krävs grönt kort för att få delta (ett aktivt medlemskap behövs inte).

Kostnaden är 250 kronor för ungdom (upp till 18 år) och 400 kronor för vuxen. Vid anmälan går det lika bra att betala direkt via MinGolf, som att betala på plats. I priset ingår mat efter tävlingen. Regel- och tävlingsgenomgång 12:30 med tävlingsstart 13:00. (Elever på skolan får sluta efter lunch).

Anmälan till tävlingen sker genom länken: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=4003945 

(senast onsdag 31 maj): 

För alla som inte har grönt kort erbjuds istället en eftermiddag på rangen och puttinggreen tillsammans med instruktör från NSGK. Bollar och lån av klubbor ingår. Kostnaden är 175 kronor (inklusive mat). Samling sker utanför klubbhuset i Hylinge 15:00. Anmälan till denna aktivitet sker genom mail till Haggis (christoffer.hagsell@jonsbergska.se)

Anmälan senast onsdag 31 maj.  

Dagen avslutas för alla deltagare med prisutdelning och middag i restaurangen. 

Vid frågor är ni välkomna att kontakta Haggis (christoffer.hagsell@jonsbergska.se) eller Joel (joel.torndahl@jonsbergska.se)

0 Shares:
Du kan även uppskatta