Jönsbergska Open 2024

Torsdagen den 30 Maj arrangeras, i samarbete med Norrköping/Söderköpings golfklubb, tredje upplagan av Jönsbergska Open. Precis som tidigare spelas tävlingen på Hylinges niohålsbana. Du som elev, gammal elev eller familjemedlem (syskon, förälder, mor- och farföräldrar osv) till någon på Jönsbergska är också välkommen att delta. Spelformen är tvåpersonsscramble, ni bildar egna par. Det krävs grönt kort för att få delta (ett aktivt medlemskap behövs inte).

Kostnaden är 250 kronor för ungdom (upp till 18 år) och 400 kronor för vuxen. Vid anmälan går det lika bra att betala direkt via MinGolf, som att betala på plats. I priset ingår mat efter tävlingen. Regel- och tävlingsgenomgång 12:30 med tävlingsstart 13:00. (Elever på skolan får sluta efter lunch).

Anmälan till tävlingen sker genom länken nedan: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=4003945 

Anmäl senast 31 maj men gör din anmälan snarast då tidigare tävlingar snabbt blivit fullbokade. 

Dagen avslutas för alla deltagare med prisutdelning och middag i restaurangen. 
Vid frågor är ni välkomna att kontakta Haggis (christoffer.hagsell@jonsbergska.se) eller Joel (joel.torndahl@jonsbergska.se). Vi är även tacksamma om någon av er föräldrar som har företag eller någon kontakt som kan tänka sig att vara med och sponsra med pris. Hör gärna av er till någon av oss.

0 Shares:
Du kan även uppskatta