Romme 2022-03-14

Läs all information. Se bifogade filer längre ner. Där hittar du vilken buss som du ska åka med.

Måndagen den 14 mars arrangerar Jönsbergska Idrottsskolan sin vinteridrottsdag. Den här informationen vänder sig till dig som har valt att följa med på resan till Romme Alpin (endagsturen).

Tider         
Klockan 05.30, samling på nedre parkeringen, vid Friskis på väg mot skolans idrottshall.
Klockan 05.40, buss avgår från Jönsbergska Idrottsskolan.
Klockan 09.00, liftarna öppnar.
Klockan 15.30, sista åket.
Cirka klockan 16.00, hemresa.
Cirka klockan 20.00, ankomst Jönsbergska Idrottsskolan.

Bussar
Lämning och hämtningen sker vid Friskis parkering på ”baksidan” av Vrinnevi Park”. Vi ber er respektera att delar av parkeringen är avspärrad på morgonen för att underlätta för bussarna att köra fram samt för påstigning och lastning. Vi ber er också om hjälp att hålla samma yta fri från parkerade bilar även vid hämtning av elever vid returen på kvällen. Vi åker, så långt det är möjligt, årskursvis i sex bussar. Bussfördelningen är gjord i förväg och bussfördelningen finns att läsa på hemsidan med utsatta bussnummer. På varje buss finns ett antal bussansvariga. Dessa är markerade med fet stil i busslistan. I busslistan hittar du även telefonnummer till någon av de ansvariga. Vi förväntar oss dock att alla medföljande föräldrar är beredda att ta ett ansvar för ordningen under bussresan samt under dagen uppe i Romme Alpin. Alla föräldrar är placerade i bussarna för år fyra och fem, där det finns mest plats. Alla bussar kommer att vara näst intill fullsatta. Håll ordning på era grejer! Samma buss som vi åker med upp till Romme åker vi också hem med, d.v.s. det finns möjlighet att lämna saker i bussen som inte behövs i backen under dagen.

Medtag

  • Varma kläder
  • Matsäck till bussresorna
  • Ännu mer matsäck om ni inte har förbeställt lunch
  • Ännu mer matsäck om ni behöver något till hemresan
  • Eventuella ombyteskläder
  • Eventuell alpin/snowboard eller annan utrustning om ni inte förbeställt uthyrning.
  • Eventuellt fickpengar/betalkort

Lunch

Lunchen serveras i någon av utsatta restauranger (för er som har förbeställt). Ni får en lunchkupong under bussresan och bestämmer själva när och var ni vill äta lunch under dagen.

Skidskola

För nybörjare arrangeras nybörjargrupper på plats i Romme av Jönsbergska Idrottsskolans personal. Hjälm är obligatoriskt! När ni har fått era grejer, VÄNTA vid skidutlämningen innan ni beger er mot backarna. För åkare som inte vill delta i skidskolan gäller friåkning fram till sista åket klockan 15.30.

Försäkring

Skolans aktuella olycksfallsförsäkring gäller under hela vistelsen. Eventuella stölder ingår ej i försäkring, men täcks av många hemförsäkringar. Tänk på var ni förvarar värdesaker och pengar.

Kontakt

Under dagen går bra att ringa till skolans personal och bussansvariga. (se separat busslista).

0 Shares:
Du kan även uppskatta